top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B1 Jos Schoeters

Met 14 aan de Fina. Het is een rit die bij uw reporter telkens voor problemen zorgt (toch bij 't Stuurken) - vorig jaar vooraan lek tijdens de rit, dit jaar kom ik aan de Fina toe met een bobbelende buitenband (het zou een titel van Suske & Wiske kunnen zijn). Ronny & Patrik proberen het nog op te lossen, maar het komt niet goed - gelukkig kan ik nog om de crosser. Dank voor het wachten!


Peter & Eric op kop - en dat zal de hele rit zo blijven. Meewind in het heenrijden, na een uurtje staat er 32 km op de teller. Achteraan is het een goede intervaltraining, de A's komen daar al bijtrainen ;)


De Jos Schoeters is een fantastische rit door de gekende Zwalm streek, maar langs andere wegen die we meestal aandoen. Maar er zijn nog zekerheden, we kunnen drinken in ons vast cafeetje waar we zelf de poort mogen opendoen en ons installeren tussen de was. Vlaanderen op z'n schoonst, hopelijk blijven deze plaatsjes nog even bewaard.Terug de fiets op, en het wordt niet minder stevig. Eerst volgt een stukje Paddenstraat waar Martin het gootje opzoekt en naar eigen zeggen daardoor plat rijdt. Peter Vleminckx krijgt plots gehoor als een ezel spontaan begint te balken - die was content dat hij eens klap had.


't Is stiller op de terugweg met de wind tegen en 2 sterke kopmannen. Peter toont z'n stuurmanskunsten bij het ontwijken van een fietser die plots de straat oversteekt als we passeren, maar we komen veilig en wel toe in de FIna na 96km.


Volgende zondag Oudenaarde-Volkegem en maandag Ganzenberg, 2 flinke ritten na elkaar!

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Filmpje van Lara

https://youtube.com/shorts/IZ2-AwTZuqw?si=ee1EplceobqPxMsv

B2 - Melle

Comments


bottom of page