top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B1 Beuken tegen de wind

Met 22 op weg voor een ritje Zuiddorpe-Hulst-Stekene. Niet zeker of de Bontinckstraat al gemaakt is, dus we rijden eerst richting Kalken, zo langs de Schriekstraat. Alle wegen leiden naar Olland.


Van in het begin een stevig windje, maar richting Zuiddorpe valt het nog mee. Kopmannen van dienst Eric & Jochen houden het tempo strak - eens in Olland is het wat meer draaien en keren tot we in Terneuzen rechtsaf naar Hulst gaan. "Dat wordt de wind pal op de neus" zegt Eric nog - jawel. We laten het niet aan ons hart komen, en de pees wordt erop gelegd, het wordt ook stilletjes achter ons. Of het kan ook de wind geweest zijn. Het is best een lang stuk van 12km, achteraf blijken we daar gemiddeld 31.6km/h te hebben gereden met de wind vol op de neus.


Einde van de strook wil Kris G z'n benen ook eens losgooien en voor de laatste 40km komt hij naast Eric plaatsnemen. Tijd voor foto's!De vraag komt of we eens kunnen stoppen, tijd voor een koekje. Maar Stekene roept, dus we rijden nog even door tot daar waar we ons op het terras installeren. Lennert leert dat lange mouwen geen goed idee zijn bij zomertemperaturen, en krijgt kledingadvies van Brendy. Koekje op, drankje binnen en terug naar huis.Langs de E17 volgt nog een vrijaf voor wie wat in de benen heeft, en dan is het binnen bollen na 93km met een 31.2 km/h gemiddeld. Da's boven onze richtsnelheid dus mea culpa, we gaan een beetje moeten leren inhouden.


Volgende week de kasseikes op richting Muur & Bosberg!


106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page