top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

Als jonge veulens in de wei...

Deze morgen om 7 uur regen... om 07u15 droog... om 08u regen... en ga zo maar door...grrr

Op de buienradar merken we toch dat het meestal droog gaat zijn deze voormiddag... dus toch maar de wielerkledij uit de kast gehaald !Een nieuwe RV van samenkomst : achteraan de sporthal. 11 A Stuurkens staan er te popelen : Bart, Kevin, Marty, Ferre, Martin, Hendrik, Eddy, Dirk, Michael, Sven & Maurits.

We starten met de groep van 10, Sven mag een tijdritje rijden 20 m achter ons.

Iedereen heeft er veel zin in, de winter heeft veel te lang geduurd. We zijn ook allemaal covid moe, we voelen ons als veulens in de wei, het doet zo'n deugd om stevig de trappers rond te draaien.

Wegkapitein Bart trapt al in de boter. "Bart is nie van zwift geweest de laatste maanden" zegt Eddy. Raar dat Fabian niet aanwezig is. Eddy : "Fabian is een saloncoureur geworden!" Het gaat op en af op ons parcours langs Ressegem, bijna 400 hoogtemeters en een stevige zuidwester, toch nogal lastig voor ons eerste ritje. Bart versaagt niet en het tempo blijft hoog. De mannen naast Bart wisselen regelmatig.Af en toe ook wat regendruppels, maar de adrenaline stroomt door ons lichaam... geven verdomme, we voelen de druppels nie meer !

Het is genieten en afzien, maar vooral genieten !

In Overmere hebben we 80 km op de teller en 30,6 km/u gemid. Bedankt mannen ! We gaan een schitterend seizoen tegemoet! Nu nog de temperaturen omhoog

én de vaccins !


Mau

166 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page