top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

A- St-Goriks-Oudenhove - 90 km vlammen !

We zijn deze morgen met 12 voor een pittig ritje naar St-Goriks-Oudenhove.

Koen is na 2 jaar eindelijk terug, hij krijgt applaus en een dikke hip hip hoera. Eindelijk gevaccineerd en terug in de groep. Nu nog leren in groep rijden en bochten pakken !Fabian en Dirk nemen de groep op sleeptouw, er staat nogal wat wind en de eerste 30 km zijn zwaar. Draaien en keren met de wind op kop. Het onweer heeft lelijk huis gehouden op sommige plaatsen. Veel modder, drek en steentjes op de baan. De brandweer zijn hier en daar nog aan het reinigen. Het voelt een beetje aan als een veldrit vandaag.... steeds opletten geblazen met die bruine smurrie....

We krijgen drie platte banden vandaag, o.m. van de Ferre & Eddy - veel te veel op het kantje liggen rijden volgens Martin.

In het centrum van Zottegem is onze gekende stop.Nadien volle gazze huiswaarts. Marty is helemaal losgeslagen en Fabian moet hem meermaals intomen. De jongeren, Michiel, Kenneth & Kevin doen ook een deel van het werk. We kruisen nogal wat andere groepen wielertoeristen, en steken er ook nogal wat voorbij. Want onze turbo's vooraan draaien op volle toeren ! Op het einde van de rit komt Maurits aan een kruispunt nog ongelukkig ten val, zonder erg. "Als hij een vrouw gezien heeft", valt hij beweert Ferre :-)

In Overmere hebben we 90 km op de teller à 31,4 km/u gemid - 530 hms. DIKKE DUIM KOEN !!

Veel volk op terras bij Denny. En de patron trakteert op belegde sandwiches... mmm dat smaakt !

Volgende week naar Ronse, oorlog op de Kanarieberg en de Ladeuze ! !

Mau


75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page