top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

A’s naar Kobbegem-Bekkerzeel, Sven met een te vroeg vaderdagcadeau!Met 9 man aan de start vanochtend, waaronder nieuwkomer Kenneth, Sven en Michael, Hendrik, Ferry, Martin, Robin en Kevin en Bart. Er wordt droog weer voorspeld en een voorzichtige 16° op de thermometer, voor mij de eerste keer in korte broek en korte mouwkes! En ik ben blij dat ik zo licht gekleed ben want Sven staat in moordmodus. Van bij de start gaat de teller naar 34+, de motoren lopen direct rood gloeiend aan, behalve die van Sven, die trapt in lagervet (boter geeft nog te veel weerstand)! Iedereen probeert eventjes de kop te nemen aan de zijde van Sven, maar tevergeefs, we moeten er allemaal aan geloven!

Papa Hendrik zal het geweten hebben, hij krijgt nl een veel te vroeg vaderdagcadeau van Sven…een hamer!..of beter de klop van de hamer!

Ook het parcours zit niet mee, draaien en keren en wegdek dat zelfs voor Belgische normen slecht aanvoelt. Gelukkig is zoon Michael ook van de partij, die verzet berewerk om Hendrik bij te houden, Knap Michaël! Ook nieuweling Kenneth laat zien dat hij A-waardig is, knap voor je eerste rit Kenneth!!! Zeer vlotjes mee bergop en zeer stuurvaardig!


Na 60 km besluiten Bart en Robin dat het genoeg is met de hegemonie van de heer S. Maes, die flink op schema zit voor z’n Iron Man deelname in Lanzarote volgende maand. We nestelen ons op kop aan een strak tempo dat iedereen kan volgen zonder te veel pijn te moeten lijden en aan het einde wordt de gashendel natuurlijk weer vol opengetrokken.

Merci mannen, sterke beren, 91 km, 32 gem, 485 hm!


127 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Filmpje van Lara

https://youtube.com/shorts/IZ2-AwTZuqw?si=ee1EplceobqPxMsv

B2 - Melle

Comments


bottom of page