top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

A Ronse - Kanarieberg & Ladeuze

Begin juli en het is "verlofmodus". Slechts een 8-tal A rijders : Fabian - Dirk - Hendrik - Ferry - Laurent - Michiel - Bart - Maurits.

Het is alleszins een aangenaam fietsweertje. Fabian & Dirk brengen ons à een tempo van 33/u naar de Zwalmstreek. Op de Korsele wordt al eens goed doorgereden ; nadien de Berg ter Stene naar beneden tegen 65 km/u....het mooiste moment van de dag ! Op de oplopende kasseien van Roborst gaan de hartslagen stevig de hoogte in...

Nadien voorbij Horebeke de Kanarieberg op, een kleine km lang, met een gemidd van 9 %, hoog in het bos wijst de teller 12 % aan. Het is prachtig in het MUZIEKBOS, een domein van 110 ha, een zalig stukje natuur... Maar we hebben geen tijd om veel te genieten... In Maarkedal hebben we nog een paar stevige kasseitjes. Een beetje verder volgt de steile Ladeuze, tot 16 %. Na een 70-tal km doen we een terrasje op de Markt van Oudenaarde. Op de terugweg rijden we de dijk af langs Gavere, Fabian belooft deze route eens te hertekenen voor volgend seizoen !

Michiel heeft problemen met zijn versnelling, en kan niet meer groot schakelen. Koen had onlangs hetzelfde probleem. Dat zijn de moderne tijden... :-)

We hebben 110 km en 760 hms, 30,3 gemidd. Bedankt aan alle koprijders ! :-) Tot volgende week, Muur & Bosberg !51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page