top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

A en B over de Muur en de Bosberg

Met 26 A & B1 naar de Muur en Bosberg vandaag. Sterke beren op kop heenwaarts met Thierry & Peter. Dat de aanloop precies zwaarder is dan vroeger zegt Marieke. Of was 't die wijn van gisteren? Het is inderdaad wel een stevig ritje vandaag.


Net voor we Geraardsbergen binnenduiken staat Dirk plat. Het duurt efkes, dus geeft Jochen het sein dat de B1 al kunnen doorrijden en er boven op de Muur gewacht wordt. Maar er zijn A's die nog rapper weg zijn, straffe mannen ;)


De Muur blijft een vervelende puist, maar de Bosberg is toch nog een categorie erger. Springen van kassei naar kassei. Boven is het uitrusten aan de camping, waar we den Eddy van Gent leren kennen. Vree wijs.De terugweg heeft nog een Flierendriesje en de Flierendries zelf op het menu. Ons Evi komt zelfs op kop rijden, al is dat waarschijnlijk om haar nieuwe aangepaste klederdracht te tonen - iets teveel naar het Songfestival gekeken.

Het zijn Bart & Peter die ons voorbeeldig huiswaarts loodsen. Dank aan alle kopmannen, maar een sterke prestatie van Peter die de hele rit op kop heeft gereden. Als we Overmere binnenkomen begint de zon te schijnen, terrasjestijd op de Fina!

147 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page