top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

A&B1 richting Oudenaarde

8h, niet veel B1's maar ook niet zoveel A's. Het verlof speelt zijn rol. En een paar die er wel staan hebben er een heel kort Lokers nachtje opzitten. Er wordt beslist om samen te rijden, en Dirk met Thomas D nemen de kop. We zijn de chirojongens nog maar net voorbij of Thomas begint al naar een loopster te zwaaien, het is gelukkig zijn eigen vrouw. Het gaat vooruit op een mooi tempo, en voor we het weten rijden we parallel aan de Lange Munte. Thomas heeft het gehad, en Peter 'ik kom zeker niet op kop vandaag' C neemt plaats naast Dirk.


Ze leiden ons in goede banen naar de Volkegem, waar wie dat wil zich eens compleet kan laten gaan. Kenneth neemt kop naast Dirk, om via het verlengde van de Edelare richting Brakel te bollen. Zover komen we niet: vooraf gaat het links richting Leberg - kort maar hevig.


Onze drankstop kunnen we deze keer wél doen aan de camping, ze zijn nog gesloten maar willen wel opendoen. 't Is daar mooi zitten. De zweep gaat er terug op, Bruisend Balegem gooit roet in het eten: we moeten een lusje maken door lokale festiviteiten, maar het komt goed. Marty komt naast Kenneth, en we kunnen naar huis. De laatste 15km zijn nog voor Ronny & Peter C, we komen binnen met 101km en een 30.8km/h.79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page