top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

A & B1 naar de Kattenberg

De A's waren met net genoeg om te kaarten vandaag - maar na een halfuurtje wachten hebben ze dan toch besloten om aan te sluiten met de B1. Daardoor waren we met genoeg voor de huidige en de nieuwe wet ;)


De eerste 35km waren voor de B1 kopmannen Thierry & Jochen - al werden de paardjes al eens losgelaten op de Betsberg. De tweede vlamstrook was de Lange Munte, waarna de A kopmannen het overnamen want er stond stevig wind. En ze hebben dat voortreffelijk gedaan - we zagen Koen, Kenneth, Michael .... en als we nog iemand vergeten zijn - sorry! Onderweg raakten we Johan kwijt, al weet niemand goed waar precies.


De Kattenberg was de steile molshoop van de dag. Een kuitenbijter met een flinke uitloper. Daarna ging het richting Molenberg, al gingen we die niet over maar via de parallelle weg en die moet niet onderdoen. Een paar wandelaars hadden compassie met ons.


Het begon te druppelen, dus onze stop hebben we maar zo gelaten; Richting heimat, waar we ons neerploften op het terras. Minder zon dan gisteren, maar het deed toch deugd. Dat het een heel plezante rit was samen!
84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page