top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

A/B1 Een heel klein beetje Zottegem

Niet iedereen bleef voor het scherm hangen voor Remco, er stonden 14 A & B1s klaar om 8h30 aan de Fina. Samen de B1 rit naar Zottegem dan maar. Gedeeld B1 en A kopmanschap door Peter C & Dirk de hele rit lang, merci mannen!


Stevig ritje met 400hm op 85km en op het einde van het seizoen, maar volgens Brendy is het in elk geval beter dan vroeger 'de dag na Kalken kermis'. We zijn er ook geweest gisteren, maar vooral uitgeregend.


Dat er wind staat, maar het lijkt ons kopmannen niet te deren. Het is de rit 'Zottegem' maar we vlammen door Zottegem, in die mate dat ik het nauwelijks door heb dat we er gepasseerd zijn. We vinden een fijn café om even te pauzeren, met een ode aan God zelve, VDB.
De uitslag van het tijdrijden komt ter sprake - en de rit van volgende week. Er komen gasten de hele nacht kijken daar naar de wegrit, aankomst is rond 9h. Waarop de vraag komt of wij dan wel gaan rijden? Hmm...Enfin, terug op weg met nog een paar stevige kuitenbijtertjes. Sven heeft waarschijnlijk kou achteraan :) maar voor de gewone Stuurkens sterveling is het stevig genoeg. We komen de Puiten nog tegen, maar onze wegen scheiden snel.


We bollen de Fina binnen waar de vraag komt of die volgende week niet om 8h kan opendoen dat we daar naar de finale kunnen kijken en dan doorrijden. Hangt af van de avond ervoor zegt Denny - en van het weer denken we erbij.


Tot de volgende!


58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page