top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

12 Mei Moederdag

Met 9 stuurkes staan we tegen 9 uur klaar aan de Fina voor onze wekelijkse rit. Ook Stijn komt zijn beentjes even losrijden na de trip naar Noord Frankrijk. En mooi zomerweertje om te fietsen. De afwezigen hebben ongelijk.

Theo had gezegd dat hij ook ging meerijden dus wachten we nog enkele minuutjes. Geen Theo op komst dus vertrekken we richting Lindestraat in de hoop hem nog te zien afkomen.  Helaas geen Theo als 10e fietser te zien.

Langs de Molenstraat rijden we Via Kalken, Heusden en Destelbergen naar Gentbrugge. Bij de stop in het centrum van Heusden zien we veel mannen met bloemen. Is dit voor goede punten te halen bij hun vrouw of zijn de bloemen voor hun Moeder vragen sommigen zich af.

Bij het verder rijden zien we dat de ooit witte en nu  grauwe was nog steeds buiten hangt zoals vorig jaar. Men moet die mensen toch eens de wasvoorschriften en het juiste waspoeder leren gebruiken :-)

Boer Janssens laten we links liggen want die is toch niet open op zondag voormiddag. We rijden via de Gentbrugse meersen naar Melle en langs de  Scheldedijk tot in Schellebelle  Den Aard om via Uitbergen terug naar de Fina terug te keren. Het tempo op de dijk gaat redelijk omhoog. Maar er wordt toch op tijd wat vertraagd zodat ik ook de groep kan bijhouden en we samen arriveren.

Enkelen rijden direct naar huis voor Moederdag te vieren. De anderen worden door Denny getrakteerd op loempia's en frikandellen. Dat ze heet waren hé Sandra, maat toch heel lekker. Bedankt Denny en veel succes volgende week op de Ironman in Aix-en-Provence

 

Groetjes Martine

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page