top of page

De blog met de verslagen van alle voorgaande jaren kan je nog steeds terugvinden op https://stuurke1.blogspot.com/

B1 bij een zatte cafébaas

Met 19 op de heilige dag van de RVV, en eindelijk eens geen regen - oef. 't Is wel afzien voor wie uit Spanje komt. Eddy zegt dat het hier koud is. We eindigen met 2 minder: Kristof E door mechanische pech, en ons Evi rijdt huiswaarts aan de stop.


't Is een nieuwe aanloop richting St Lievens Esse via Dendermonde, goed om de benen los te rijden voor we aan de heuvelzones komen. Door de vele regen en weinig trainingsdagen, wordt het tempo ook gematigd gehouden.


"Stoppen we voor een koekje?'. Nee, we stoppen zelfs om iets te drinken want we starten om 8h30. We komen terecht in café In de oude brug, in Borsbeke. Als we de deur opensteken zegt de cafébaas 'aiaiaiaiai'. Gisteravond & deze nacht was het blijkbaar feest voor het 1-jarig bestaan, en de mens was niet niet op zijn positieven. Maar Stuurkens helpen altijd, dus 't is goed gekomen.


Koud bij het aanzetten dus tempo toch ietsje hoger, en de wind komt ook op de neus te zitten. We rijden op een mooi tempo huiswaarts, waar de cafébaas ook een zware nacht achter de rug heeft - maar die is niet zat ;). De hotdags smaken, voor we de zetel induiken en kijken naar de RVV!
171 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page